Snart skating på Seiersten

Nå blir det skate- og aktivitetspark på Seiersten! Byggingen settes i gang i disse dager, og i løpet av året håper vi alt er klart.

Den nye aktivitetsparken består av fire delområder: Skatepark, parkourpark med amfi, benker, grill, trampoliner og apparater, lekeskog for små barn med husker og klatrestativ og til slutt sittegrupper, og sykkelstativ i tilknytning til skolegården på ungdomsskolen.

Det totale kostnadsbildet for anlegget er på rundt 10 millioner, og finansieres i stor grad av tippemidler, midler fra Lions og DNB-stiftelsen i tillegg til kommunale midler.

- Byggeperioden settes nå i gang, og forhåpentligvis blir vi ferdig i løpet av året. Det er satt i gang ekstra tiltak for å bevare eiketrærne i området i byggeprosessen. Hele aktivitetsparken er nå inngjerdet for å ivareta sikkerheten under byggeperioden – men snart er det bare å finne frem rullebrettene, sier prosjektleder Lars Thømt.