Ny rektor på Dyrløkkeåsen

May Britt Glenge (48) er ansatt som ny rektor ved Dyrløkkeåsen skole. Hun har arbeidet i skolesektoren siden 1997, vært skoleleder siden 2014 og har de to siste årene jobbet som virksomhetsleder for oppvekstområde Saltnes i Råde kommune.

Glenge er videreutdannet i spesialpedagogikk og lesing, og har master i skoleledelse. Hun er bosatt i Askim, men jobbet som lærer på Dyrløkkeåsen skole 1998-2007.

- Det blir stor stas å komme tilbake til Dyrløkkeåsen skole og Frogn kommune. Jeg har en ambisjon om at alle elever skal trives og lykkes på skolen, og jeg gleder meg til å samarbeide med tidligere og nye kolleger, elever, foresatte og andre aktuelle samarbeidspartnere. Sammen skal vi skape de beste forutsetningene for elevene på Dyrløkkeåsen skole og i Frogn kommune, sier May Britt Glenge.

Vi ønsker henne velkommen til skolestart i august!

Foto: Bjørn Mikkelsen/Enebakk Avis