Hva skal badet hete?

Snart innvies badeanlegget på Seiersten. Hva skal bygget hete? Vi venter på ditt forslag! Du kan vinne et års gratis inngang i badeanlegget og treningssenteret. Kanskje det er DITT forslag som får pryde den splitter nye veggen!

Stor navnekonkurranse!

Vi inviterer alle innbyggerne, lag og foreninger til å komme med forslag til navn på svømmeanlegget som bygges nå. Sett fantasien i sving og finn det beste navnet på hele Frogns nye plaskedam!

Bygget inneholder ulike tjenester som skal fremstå som ett konsept:

• Badeland
  • Treningssenter
  • God mat
  • Kurs / konferanser / arrangement

Anlegget har felles inngangsparti med Frognhallen. Badeanlegget omfatter idrettsbasseng med integrert stup (1,3 og 5 meter), opplæringsbasseng/terapibad, bølgebasseng, boblebad, motstrømskanal, småbarnsbasseng, garderober og dusjfasiliteter. I tillegg blir det en flott kafeteria med variert mat; her vil det være perfekt å arrangere barnebursdager!

I etasje over svømme-/badeanlegget blir det treningssenter. Over kontorfløyen for Frognhallen blir det plass til helsestasjon og andre funksjoner innenfor enheten barn, unge og familier.

Se nærmere detaljer og bilder fra bygget på kommunenes hjemmeside, frogn.kommune.no.

Send inn dine forslag

Innkomne forslag vil bli vurdert av en jury, før det blir endelig vedtatt i styret for Drøbaksbadet.

Legg inn på Facebook

Du kan legge inn forslagene dine og følge med etter hvert som forslagene strømmer inn på kommunens Facebookside.

Klikk her for å legge inn dine forslag

Send per brev

Du kan også sende inn ditt forslag før 15. mars til

Frognhallen og Drøbaksbadet KF