Helle - en hverdaghelt

KLP har tusenvis av kunder over hele landet. Blant annet Frogn kommune. Da de inviterte medlemmer til å nominere en person de mener gjør mer enn det som kan forventes, kom det inn cirka 1800 forslag. Etter nøye vurdering av alle innkomne forslagene plukket KLP ut Helle Kragh Rudolph fra Frogn som vinner. Vi er stolte!

Lørdag fikk Helle overrakt blomster og reisestipend på 5000 kroner for sin genuine innsats, da hun nok en helg jobbet for Frogn kommune i forbindelse med et ungdomsarrangement. Nå var det UKM som sto på kjøreplanen, og som vanlig var Helle midt i blant mange av de flotte ungdommene i Frogn. Slik hun svært ofte er.
- Det er ikke ofte jeg blir målløs, men da mitt navn ble annonsert var det vanskelig å finne ord, innrømmer Helle.

Til daglig arbeider Helle på kulturkontoret, hvor hun bl.a. er ansvarlig for klubb- og fritidsaktiviteter for barn og unge. Hun tar seg av ungdommer på mange arenaer, på mange ulike måter og til alle tider på døgnet om det skulle være nødvendig. Og hun gjør det av kjærlighet.

Det er den takknemlige mammaen Trine Qvigstad som har nominert Helle, og som i sin beskrivelse til KLP beskriver en kommunalt ansatt som øser av sin hjertevarme og medmenneskelighet, og at hun har en evne til å se samtlige barn og unge i kommunen.

Her kan du lese begrunnelsen som ble sendt til KLP, og som gjorde at hun mottok prisen som en av de KLP betegner som hverdagens superhelter. Vi gratulerer!