Grande solgt for 81 mill

Siden Grande ble annonsert for salg for en måned siden har det vært stor interesse for eiendommen. I prosessen har det vært nærmere 60 interessenter og seks budgivere - som til slutt gjorde at prisen endte opp på hele 81 millioner kroner.

Det kom inn 25 bud på eiendommen og til slutt endte det på 81 millioner kroner som er 30 millioner mer enn prisantydning. Grande overtas av Krister Klemmetsen 15. oktober i år.

Jeg gratulerer innbyggerne i Frogn med et godt salg, som gir positive ringvirkninger. Det er gledelig å se at markedet fortsatt har tro på fremtiden og at det var riktig å gjennomføre salget nå, fastslår ordfører Hans Kristian Raanaas.

Rådmann Harald Hermansen mener at et viktig bidrag til den fordelaktige prisen er kommunestyrets beslutning om at kommunale tomter i Frogn skal selges ferdig regulert. Han ønsker også å rette en takk til de som har gjort jobben som gjorde salget mulig.