17. mai i Drøbak og Frogn

Her er det hele og fulle 17.mai-programmet for årets feiring av nasjonaldagen i Drøbak og Frogn, også med kartruter for barnetog og borgertog. Programmet finner du også i din postkasse en av de nærmeste dagene. Vi ønsker alle en flott dag: Hipp hipp heisan hurra!

Her er programmet for 17. mai 2018

Her går barnetoget:

Drøbak skole – Rådhusveien – Ullerudveien - Ullerud sykehjem – Ullerudveien – Rådhusveien -  Grandeveien – Sorenskriver Ellefsens vei – Torggata - Torget - Kirkegata – Bankløkka

NB: Sperrete veier

17. mai vil svært mange veier være sperret for trafikk mens barnetoget går mellom kl. 10.00 og kl. 12.00. Noen veier vil også være stengt mens Borgertoget går i perioden 16.00 til 17.30. I år går Borgertoget fra parkeringsplassen til bussen ved Finnegården og fra Sjøstjernen. Sperringene er markert med rødt på vedlagte kart. Politiet har bedt kommunen om å vurdere behovet for sikringstiltak for de viktigste arrangementene i vår kommune. Frogn kommune og 17. mai-komiteen har vurdert barnetoget og borgertoget som de viktigste i Frogn, og gjennomfører sperretiltak iht denne vurderingen.

Se sperringene på dette kartet

Tenk kollektivt, bruk beina eller kjør tidlig inn til Drøbak. Bankløkka er stengt 17.5 fra kl. 08.00 til 12.00 og parkeringsplassen ved Rådhuset sør nær Grandeveien er stengt fra kvelden 16.5 til 17.5 kl 11.30.

Her går Borgertoget:

Gjestehavna- Storgata - over Torget - Torggata - Niels Carlsens gt. - Kirkegata- over Torget - Torggata - Niels Carlsensgate - ned i Badeparken, der Borgertoget avsluttes ved scenen.